3.5.11

Dobbelt Chocolate Chip Muffins


Her er opskriften på - efter min mening - nogle af de bedste chokolade muffins.

Ingredienser
6 store æg
250 g. sukker (bruges der rørsukker skal der bruges mindre)
230 g. smeltet smør
1-2 tsk. vanilje ekstrakt
75 g. hvedemel
75 g. god kakao - her bruger jeg 70-75% fra Valrhona
1/4 tsk. natron
50 g. groft hakket god mørk chokolade

How to...
Æg, sukker, vanilje og smeltet smør røres sammen. Rør derefter sigtet hvedemel, kakao og natron sammen. De to blandinger røres sammen.
Dejen hældes i muffinsforme (alm. str.) i en bageplade, og hakket chokolade drysses i hver form.

Almindelige størrelser bages ved 180° i ca. 30 min. og giver 12-15 stk.
Mini størrelser bages ved 180° i 10 min. og giver ca. 48 stk.

No comments:

Post a Comment